Referenties [2]

Cigdem
Sheila is inspirerend, zakelijk en doelgericht. Als je tot actie wil komen en resultaten wilt boeken, moet je zeker bij haar zijn. Met een respectvolle, gelijkwaardige behandeling helpt Sheila mij om alles er uit te halen wat erin zit en ik voel dus dat mijn talenten en mijn potentie tot hun recht komen.
Hassan Kasmi (Operationeel Manager at ValentineZ)
Ik heb Sheila leren kennen als een hardwerkende collega die zich met passie en vol overgave inzet voor mannen en vrouwen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Sheila gaat door waar andere consulenten afhaken en probeert mensen echt verder te helpen door de juiste snaar te raken. In de periode dat ik met haar heb mogen samenwerken behaalde ze mooie resultaten met de moeilijkste doelgroepen, haar target was belangrijk maar de mens stond altijd centraal.
Ewout van Megchelen (Hulpverlener en voormalig directeur Coach Support)
Sheila weet een empathisch menselijke aanpak te combineren met een gezonde dosis doelmatigheid. Daardoor is zij bijvoorbeeld veel geschikter dan ikzelf ben in arbeidsreïntegratie en (job)coaching en is zij net wat minder een hulpverlener als zinnige, haalbare doelen niet bestaan of heel vaag zijn.