Referenties [3]

Mariët Westerduin (Personeelsadviseur, Florence)
Alles met betrekking tot de jobcoaching is prima verlopen waarbij Sheila een grote mate van betrokkenheid toont, maar ook oog heeft voor de 'harde' realiteit.
Josée Broeze-Enkelaar (Bureauhoofd Samenleving en Zorg, Gemeente Heemskerk)
Sheila is een gedreven, creatieve coach met passie voor mensen. Professionaliteit in combinatie met oprechte betrokkenheid maken dat zij resultaten boekt en mensen support in hun ontwikkeling.
Fred Scholte (Promovendus en arbeidsdeskundige bij UWV)
Ik heb Sheila altijd ervaren als een enthousiaste en gedreven collega waar het prettig is om mee samen te werken. Ze zet zich 100% in voor haar werk en ze denkt graag mee in het vinden van creatieve oplossingen. Ze schuwt de discussie niet, als ze het ergens niet mee eens is, maar het gaat nooit ten koste van de collegialiteit en de samenwerking. Ze is een volhouder die niet zo snel opgeeft, zeker als ze weet dat het voor een goede zaak is.
fredscholte-phdonderzoek.blogspot.com
Probleemstelling promotie-onderzoek: "Waardoor ontstaat er een conflict over ziek zijn op het werk en waarom willen betrokkenen dat oplossen door het aanvragen van een deskundigen-oordeel? Welke ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zijn daarop van invloed?"